intro
3 απαντήσεις
PUA: Pick Up Artist :: NEW PUA : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PUA :: Καλωσόρισμα... [Intro] :: Καλωσόρισμα μελών Θεσσαλονίκης κ Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
intro
Γεια σας, το ονομα μου ειναι Γιωργος και μενω στην Θεσσαλονικη,Νεαπολη.Ειμαι 18 χρονων και για την ηλικια μου ειμαι λιγο ντροπαλος,αλλα συγχρονος μπορω να γινω και το επικεντρο της παρεας.Με τις γυναικες εχω ενα θεματακι γιατι δεν εχω την αυτοπεποιθηση να τις μιλησω ανοιχτα(ειτε τις ξερω ειτε οχι) γι' αυτο και ειμαι ακομη στα βασικα.Πιστευω οτι εχω καλο ποσοστο επιτυχιας αλλα δεν το εκμεταλευομαι οπως θα επρεπε και αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω κανει πολλες σχεσεις.Στο παιχνιδι ειμαι νεος και δεν εχω κανει ακομα κανενα ανοιγμα.Ετσι και διαλεξα να ασχοληθω με αυτον τον τομεα και μηπως και αλλαξει η σχεση μου με το αλλο φυλο,κατι που θεωρηται πολυ καλο.Την ιστοσελιδα την βρηκα ενω googleαρα με εναν φιλο για το pua.Ελπιζω να αποκτησω αυτοπεποιθηση και να αλλαξω προς το καλυτερο!
giwrgos_k- No star yet
- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Τόπος : θεσσαλονικη
2 λέξεις για σένα : ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ
Registration date : 08/12/2011
Απ: intro
Καλωσήρθες George...Ξεκίνα διάβασμα και σιγά σιγά βγες έξω και άνοιγε..Θα αλλάξει η ζωή σου αλλά θέλει πολύ δουλειά το θέμα..Καλό ξεκίνημα να έχεις και ότι απορίες έχεις θα ψάχνεις προσεκτικά στο forum να δείς αν έχει ρωτήσει και κάποιος άλλος την ίδια απορία και αν τυχόν έχει απαντηθεί και μόνο αν δεν βρείς κάτι θα ρωτήσεις..
Brio- Rank.
- Αριθμός μηνυμάτων : 904
Τόπος : athina
2 λέξεις για σένα : χωμενος παντου
Registration date : 07/02/2008
Wellcome...
sniper- 4 stars
- Αριθμός μηνυμάτων : 502
Τόπος : __Θεσσαλονίκη__
2 λέξεις για σένα : Δεν κάνω επανάσταση,απλά ζω σ'άλλη διάσταση... Διάλεξα ρόλο & σενάριο στη παράσταση.....
Registration date : 28/09/2009
ευχαριστω πολυ παιδια!
giwrgos_k- No star yet
- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Τόπος : θεσσαλονικη
2 λέξεις για σένα : ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ
Registration date : 08/12/2011
PUA: Pick Up Artist :: NEW PUA : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PUA :: Καλωσόρισμα... [Intro] :: Καλωσόρισμα μελών Θεσσαλονίκης κ Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης