Νεο μελος
3 απαντήσεις
PUA: Pick Up Artist :: NEW PUA : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PUA :: Καλωσόρισμα... [Intro] :: Καλωσόρισμα μελών Θεσσαλονίκης κ Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Νεο μελος
1) Μένω στην Θεσσαλονικη εδω και 2 χρονια στο Φαληρο. Ειμαι 19 χρονον και σπουδαζω οικονομικα. Λοιπον ειμαι πολυ κοινωνικος, κανω ευκολα παρεες και ειμαι ανεξαρτητος.
2) Εχω γνωρισει αρκετες κοπελες στην ζωη μου. Δεν εχω καποιο προβλημα στο να επικοινωνω με αυτες εκτος και αν ειμαι στα down μου. Τα ποσοστα επιτυχιας μου δεν μπορω να πω πως ειναι μεγαλα αλλα εχω περασει ωραια μεχρι να τις ριξω. Μετα χαλαει το θεμα απλα ξενερωνω και φευγω.
3) Το παιχνιδι γινεται ετσι και αλλιως απλα δεν ξερεις το ονομα του. Οποτε λογικα απο τοτε που αρχησα να ανοιγομαι,... ειμαι στο παιχνιδι!
4) Να γνωρισω οσο περισσοτερο κοσμο γινεται.
5) Απο καλο φιλο
2) Εχω γνωρισει αρκετες κοπελες στην ζωη μου. Δεν εχω καποιο προβλημα στο να επικοινωνω με αυτες εκτος και αν ειμαι στα down μου. Τα ποσοστα επιτυχιας μου δεν μπορω να πω πως ειναι μεγαλα αλλα εχω περασει ωραια μεχρι να τις ριξω. Μετα χαλαει το θεμα απλα ξενερωνω και φευγω.
3) Το παιχνιδι γινεται ετσι και αλλιως απλα δεν ξερεις το ονομα του. Οποτε λογικα απο τοτε που αρχησα να ανοιγομαι,... ειμαι στο παιχνιδι!
4) Να γνωρισω οσο περισσοτερο κοσμο γινεται.
5) Απο καλο φιλο
Bonanno- No star yet
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Τόπος : Θεσσαλονικη
Registration date : 14/11/2011
Απ: Νεο μελος
Καλως ηρθες. Θα γινει συναντηση μελων την παρασκευη στην θεσσαλονικη αν θελεις.
TiTaNiOs- 1 star
- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Τόπος : θεσσαλονικη
Registration date : 03/06/2011
Ναι γιατι οχι!!
Συγγωμη αν ειμαι καπως λακωνικος αλλα αν θελετε να ρωτησετε κατι... ακουω!!
Συγγωμη αν ειμαι καπως λακωνικος αλλα αν θελετε να ρωτησετε κατι... ακουω!!
Bonanno- No star yet
Για natural σε κόβω..
Ο φίλος σου είναι μέλος του forum μας?
Πόσο καιρό πιστεύεις πως έχεις ξεκινήσει να ανοίγεσαι όπως μας είπες και ο ίδιος?
Μου άρεσε ο τρόπος σκέψεις σου σε αυτό το σημείο "
Θα γίνει μια συνάντηση την Παρασκευή,θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά. Για περισσότερα δες ___ΕΔΩ___ και postare αν θέλεις να παρευρεθείς για να σε βάλω στην λίστα..
Η εγγραφή σου ενεργοποιήθηκε.
Καλωσόρισες στην παρέα μας.
Ο φίλος σου είναι μέλος του forum μας?
Πόσο καιρό πιστεύεις πως έχεις ξεκινήσει να ανοίγεσαι όπως μας είπες και ο ίδιος?
Μου άρεσε ο τρόπος σκέψεις σου σε αυτό το σημείο "
"...γιατί αυτό είναι και το νόημα,να περνάς ΕΣΥ καλά με ο,τι κάνεις...άλλα έχω περάσει ωραία μέχρι να τις ρίξω
Θα γίνει μια συνάντηση την Παρασκευή,θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά. Για περισσότερα δες ___ΕΔΩ___ και postare αν θέλεις να παρευρεθείς για να σε βάλω στην λίστα..
Η εγγραφή σου ενεργοποιήθηκε.
Καλωσόρισες στην παρέα μας.
sniper- 4 stars
- Αριθμός μηνυμάτων : 502
Τόπος : __Θεσσαλονίκη__
2 λέξεις για σένα : Δεν κάνω επανάσταση,απλά ζω σ'άλλη διάσταση... Διάλεξα ρόλο & σενάριο στη παράσταση.....
Registration date : 28/09/2009
Ο φιλος μου ναι ειναι μελος του φορουμ αλλα ακομα και αυτος χωρις ***Ο φίλος σου είναι μέλος του forum μας?
Σοβαρα δλδ με προοπτικες επιτυχιας, αρχισα απο το λυκειο. Τοσες εκδρομες τοσα λυκεια.. κατι επρεπε να αρπαξω και γω απο τα τοσα θηλυκα.Πόσο καιρό πιστεύεις πως έχεις ξεκινήσει να ανοίγεσαι όπως μας είπες και ο ίδιος?
Τωρα οσο αναφορα τον Natural χαρακτηρα ναι το εχω ξανα ακουσει για μενα...
Αλλα βεβαια αυτο δν σημαινει τιποτα. Βρισκομαι εδω για να παρω και να δωσω γνωσεις και εμπειριες απο διαφορες καταστασεις.
Καλως σας βρηκα Μαγκες!!
Bonanno- No star yet
PUA: Pick Up Artist :: NEW PUA : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PUA :: Καλωσόρισμα... [Intro] :: Καλωσόρισμα μελών Θεσσαλονίκης κ Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης