Καλως σας βρηκα.
2 απαντήσεις
PUA: Pick Up Artist :: NEW PUA : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PUA :: Καλωσόρισμα... [Intro] :: Καλωσόρισμα μελών Θεσσαλονίκης κ Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Καλως σας βρηκα.
Χαιρετω τα μελη του forum.
Ειμαι 40 ετων και μενω στις Δυτικες συνοικιες. Οι σχεσεις μου με το αλλο φυλο ειναι απο μετριες εως καλες. Η εγγραφη μου στο forum μου δινει την ευκαιρια να βελτιωθω και να μαθω - "γειρασκω αει διδασκομενος". Με το game δεν ειχα ποτε "επαφη" ... πιο πολυ λειτουργουσα free χωρις καποια βοηθεια.Θελω να πω οτι δεν ειδα η ακουσα κατι που να βοηθησει στη σχεση μου με το αλλο φυλο , πιο πολυ εμπειρικα λειτουργω. Το site το βρηκα τυχαια ψαχνοντας κατι για το θεμα που με αφορα και αυτο δεν ειναι αλλο απο την αυτοβελτιωση και την καλυτερη διαχειριση των καταστασεων. Εχω στην κατοχη μου ενα βιβλιο που εξηγει την σταση του σωματος , το ποιο με βοηθησε αρκετα.
Καλως σας βρηκα λοιπον.
Ελπιζω να ημουν αρκετα κατατοπιστικος στα γενικα ... εαν χρειαστει να πω κατι παραπανω να με πειτε.
Ειμαι 40 ετων και μενω στις Δυτικες συνοικιες. Οι σχεσεις μου με το αλλο φυλο ειναι απο μετριες εως καλες. Η εγγραφη μου στο forum μου δινει την ευκαιρια να βελτιωθω και να μαθω - "γειρασκω αει διδασκομενος". Με το game δεν ειχα ποτε "επαφη" ... πιο πολυ λειτουργουσα free χωρις καποια βοηθεια.Θελω να πω οτι δεν ειδα η ακουσα κατι που να βοηθησει στη σχεση μου με το αλλο φυλο , πιο πολυ εμπειρικα λειτουργω. Το site το βρηκα τυχαια ψαχνοντας κατι για το θεμα που με αφορα και αυτο δεν ειναι αλλο απο την αυτοβελτιωση και την καλυτερη διαχειριση των καταστασεων. Εχω στην κατοχη μου ενα βιβλιο που εξηγει την σταση του σωματος , το ποιο με βοηθησε αρκετα.
Καλως σας βρηκα λοιπον.
Ελπιζω να ημουν αρκετα κατατοπιστικος στα γενικα ... εαν χρειαστει να πω κατι παραπανω να με πειτε.
g10rg0s- No star yet
- Αριθμός μηνυμάτων : 21
Τόπος : Θεσσαλονικη
Registration date : 16/08/2011
Απ: Καλως σας βρηκα.
Καλώς ήλθες φίλε μου.Από δυτικές συνοικίες είμαστε πολλοί εδώ.Αν έχεις πραγματικά θέληση να μάθεις και να βελτιωθείς,να ασχοληθείς με το θέμα πραγματικά, τότε είσαι ευπρόσδεκτος και καλοδεχούμενος.Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε απο κοντά σε κάποια συνάντηση για καφέ και κουβέντα..
sniper- 4 stars
- Αριθμός μηνυμάτων : 502
Τόπος : __Θεσσαλονίκη__
2 λέξεις για σένα : Δεν κάνω επανάσταση,απλά ζω σ'άλλη διάσταση... Διάλεξα ρόλο & σενάριο στη παράσταση.....
Registration date : 28/09/2009
Ειμαι στη διαθεση σας για καφεδακι και κουβεντα οποτε θελετε.
g10rg0s- No star yet
- Αριθμός μηνυμάτων : 21
Τόπος : Θεσσαλονικη
Registration date : 16/08/2011
Στείλε μου ένα PM με το τηλέφωνο σου να το κανονίσουμε.
sniper- 4 stars
- Αριθμός μηνυμάτων : 502
Τόπος : __Θεσσαλονίκη__
2 λέξεις για σένα : Δεν κάνω επανάσταση,απλά ζω σ'άλλη διάσταση... Διάλεξα ρόλο & σενάριο στη παράσταση.....
Registration date : 28/09/2009
PUA: Pick Up Artist :: NEW PUA : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PUA :: Καλωσόρισμα... [Intro] :: Καλωσόρισμα μελών Θεσσαλονίκης κ Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης