Νέο μέλος
3 απαντήσεις
PUA: Pick Up Artist :: NEW PUA : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PUA :: Καλωσόρισμα... [Intro] :: Καλωσόρισμα μελών Θεσσαλονίκης κ Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Νέο μέλος
Χαιρετώ το πλήθος! Επιτέλους αποφάσισα να ασχοληθώ με την Ελληνική κοινότητα του παιχνιδιού και η ιστοσελίδα είρθε πρώτη στο Google.
Είμαι 27 χρονών και μένω στην Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης. Είμαι λίγο τεμπελάκος δυστυχώς και μετά τον στρατό άφησα τον εαυτό μου να πέσει. Προς το παρόν ασχολούμαι με Inner Game και γενική βελτίωση σώματος και πνεύματος.
Έμαθα για το παιχνίδι απο φίλους οι οποίοι μου σύστησαν το The Game και το Mystery Method. Τώρα βλέπω τη σειρά βίντεο Cliff's List Interviews With Dating Experts. Είμαι αρκετά άπειρος αλλά προσπαθώ να αλλάξω προς το καλύτερο.
Ελπίζω να σας γνωρίσω καλύτερα εδώ αλλά και στην πραγματική ζωή.
Είμαι 27 χρονών και μένω στην Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης. Είμαι λίγο τεμπελάκος δυστυχώς και μετά τον στρατό άφησα τον εαυτό μου να πέσει. Προς το παρόν ασχολούμαι με Inner Game και γενική βελτίωση σώματος και πνεύματος.
Έμαθα για το παιχνίδι απο φίλους οι οποίοι μου σύστησαν το The Game και το Mystery Method. Τώρα βλέπω τη σειρά βίντεο Cliff's List Interviews With Dating Experts. Είμαι αρκετά άπειρος αλλά προσπαθώ να αλλάξω προς το καλύτερο.
Ελπίζω να σας γνωρίσω καλύτερα εδώ αλλά και στην πραγματική ζωή.
arapto- No star yet
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 07/08/2011
Απ: Νέο μέλος
Καλως όρισες!!!
igetis-leader- 3 stars
- Αριθμός μηνυμάτων : 325
Τόπος : Θεσσαλονικη
Registration date : 27/01/2009
Απ: Νέο μέλος
Καλως ηλθες...Τσεκαρε το φορουμ συχνα για συναντησεις.Θα γινει και μια μεγαλη συναντηση τον Σεπτεμβριο με παιδια απο ολη την Θεσσαλονικη.Δουλεψε με το "μεσα σου" και αυτο θα βγει και "εξω"...
sniper- 4 stars
- Αριθμός μηνυμάτων : 502
Τόπος : __Θεσσαλονίκη__
2 λέξεις για σένα : Δεν κάνω επανάσταση,απλά ζω σ'άλλη διάσταση... Διάλεξα ρόλο & σενάριο στη παράσταση.....
Registration date : 28/09/2009
PUA: Pick Up Artist :: NEW PUA : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PUA :: Καλωσόρισμα... [Intro] :: Καλωσόρισμα μελών Θεσσαλονίκης κ Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης