Καλησπέρα!
+2
Wingman
Γιωργης
6 απαντήσεις
PUA: Pick Up Artist :: NEW PUA : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PUA :: Καλωσόρισμα... [Intro] :: Καλωσόρισμα μελών Θεσσαλονίκης κ Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Καλησπέρα!
Είμαι ο Γιώργος, 20 και σπουδάζω Θεσσαλονίκη στο Πολυτεχνείο! Μέχρι τωρα είχα μόνο μια σχέση μη ολοκληρωμενη με κοπέλα που έβλεπα καθημερινά (σχολείο) και ένα άνοιγμα που κατέληξε σε..άκυρο! Βρήκα το site τυχαία απο google και θέλω να δω τις απόψεις και τις μεθόδους των πιο έμπειρων, με αφορμή το νέο μου target, κοπέλα που γνωριστήκαμε, δεν εχουμε άμεση επάφη, αλλά είναι η αδερφή της κοπέλας πολύ καλού μου φίλου...Είμαι αρκετά εσωστρεφής με τις γυναίκες, φουλ στο ΑΑ(το ξεπερναω μόνο αν η κοπελα με ενδιαφερει και μου αρεσει πολυ), και αν καταλαβα καλα τι οριζετε game, το δικο μου ειναι μετριο... Δεν θέλω να γίνω master of seduction, δεν θέλω να την πεφτω σε πολλές, μόνο να καταλάβω μερικά πραγματα ώστε να τα καταφέρνω με τα targets μου..Ευχαριστω και καλως σας βρηκα!
Γιωργης- No star yet
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 18/06/2011
Απ: Καλησπέρα!
Καλως ήρθες Γιώργο!
Εδώ περα νομίζω θα βρεις αυτο που ζητας και αμα έχεις όρεξηθα βρεις και πραγματα που δεν φανταζοσουν καν!
Κάλη συνέχεια.
Εδώ περα νομίζω θα βρεις αυτο που ζητας και αμα έχεις όρεξηθα βρεις και πραγματα που δεν φανταζοσουν καν!
Κάλη συνέχεια.
Wingman- 1 star
- Αριθμός μηνυμάτων : 53
Τόπος : Αθήνα
Registration date : 10/05/2011
Περιηγησου μεσα στα πολυαριθμα αρθρα του φορουμ και θα δεις ενα νεο κοσμο να ανακαλυπτετε στα ματια σου με υπομονη και πραξη.Το pu ειναι τροπος ζωης..
Κανουμε και συναντησεις για καφεδακι εαν ενδιαφερεσαι στην Θεσσαλονικη και ανταλασουμε αποψεις και εμπειριες.Θα χαρω να σε γνωρησω κι απο κοντα.
Καλοσηρθες στο φορουμ μας!
Κανουμε και συναντησεις για καφεδακι εαν ενδιαφερεσαι στην Θεσσαλονικη και ανταλασουμε αποψεις και εμπειριες.Θα χαρω να σε γνωρησω κι απο κοντα.
Καλοσηρθες στο φορουμ μας!
sniper- 4 stars
- Αριθμός μηνυμάτων : 502
Τόπος : __Θεσσαλονίκη__
2 λέξεις για σένα : Δεν κάνω επανάσταση,απλά ζω σ'άλλη διάσταση... Διάλεξα ρόλο & σενάριο στη παράσταση.....
Registration date : 28/09/2009
καλως ήρθες!! Θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες που αν τις αξιοποιήσεις θα δεις την ζωή σου και το lifestyle σου να αλλάζει..
dreamguard- 1 star
- Αριθμός μηνυμάτων : 79
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 12/04/2011
Καλώς όρισες Γιώργη!!!
Όπως τα λέει ο sniper υπομονή και πράξη...
Όπως τα λέει ο sniper υπομονή και πράξη...
igetis-leader- 3 stars
- Αριθμός μηνυμάτων : 325
Τόπος : Θεσσαλονικη
Registration date : 27/01/2009
ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα παιδια....μου κανει εντυπωση η ευγενεια και η βοηθεια που παρεχει ο ενας στον αλλον εδω χωρις καν να γνωριζομαστε...θελω οποιος μπορει να μου ποσταρει κανενα link περι amog και πως να τους αντιμετωπιζουμε ... ψαχνω και δεν βρισκω γτ μαλλον δεν ψαχνω σωστα..ευχαριστω
Γιωργης- No star yet
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 18/06/2011
Γιωργης έγραψε:ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα παιδια....μου κανει εντυπωση η ευγενεια και η βοηθεια που παρεχει ο ενας στον αλλον εδω χωρις καν να γνωριζομαστε...θελω οποιος μπορει να μου ποσταρει κανενα link περι amog και πως να τους αντιμετωπιζουμε ... ψαχνω και δεν βρισκω γτ μαλλον δεν ψαχνω σωστα..ευχαριστω
Για ρίξε και μια ματιά σε torrents... pua, seduction είναι τα βασικά σου keywords.
Καλώς ήρθες κι από μένα!
barcode- 2 stars
- Αριθμός μηνυμάτων : 218
Τόπος : Αθήνα
2 λέξεις για σένα : Βήχω εύηχα.
Registration date : 29/04/2011
PUA: Pick Up Artist :: NEW PUA : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PUA :: Καλωσόρισμα... [Intro] :: Καλωσόρισμα μελών Θεσσαλονίκης κ Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης