Από Θεσσαλονίκη: Καλησπέρα σε όλα τα παιδια.
3 απαντήσεις
PUA: Pick Up Artist :: NEW PUA : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PUA :: Καλωσόρισμα... [Intro] :: Καλωσόρισμα μελών Θεσσαλονίκης κ Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Από Θεσσαλονίκη: Καλησπέρα σε όλα τα παιδια.
Ονομάζομαι Νάσος και είμαι από τη Θεσσαλονίκη.
Το PUA scene το γνώρισα μέσα από τους David DeAngelo και Juggler και έκτοτε ασχολούμαι αραιά και που με το σπορ.
Είμαι αρκετά έως πολύ εμφανίσιμος είχα και έχω επιτυχία στις γυναίκες απλά έχω ένα τεράστιο πρόβλημα. Πολύ δύσκολα θα βγάλω γκομενάκι για sex μόνο. Για να το καταφέρω πρέπει να κάνω κωλοπαιδαριές του τύπου πουλάω έρωτα που για να πω την αλήθεια το έκανα αλλά δεν μου κάθετε ηθικά.
Τώρα στα άλλα μείον μου. Δεν έχω consistency στο gaming. Έχω πολλά ups and downs.
Στόχος μου μία γυναίκα τουλάχιστον τον μήνα.
ΥΓ: Ψάχνω wingman
Το PUA scene το γνώρισα μέσα από τους David DeAngelo και Juggler και έκτοτε ασχολούμαι αραιά και που με το σπορ.
Είμαι αρκετά έως πολύ εμφανίσιμος είχα και έχω επιτυχία στις γυναίκες απλά έχω ένα τεράστιο πρόβλημα. Πολύ δύσκολα θα βγάλω γκομενάκι για sex μόνο. Για να το καταφέρω πρέπει να κάνω κωλοπαιδαριές του τύπου πουλάω έρωτα που για να πω την αλήθεια το έκανα αλλά δεν μου κάθετε ηθικά.
Τώρα στα άλλα μείον μου. Δεν έχω consistency στο gaming. Έχω πολλά ups and downs.
Στόχος μου μία γυναίκα τουλάχιστον τον μήνα.
ΥΓ: Ψάχνω wingman
nasos- No star yet
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Τόπος : Thessaloniki
Registration date : 05/06/2011
Απ: Από Θεσσαλονίκη: Καλησπέρα σε όλα τα παιδια.
Στειλε μου pm με το τηλεφωνο σου να κανονησουμε καφεδακι και να τα πουμε.
Wellcome man!
Wellcome man!
sniper- 4 stars
- Αριθμός μηνυμάτων : 502
Τόπος : __Θεσσαλονίκη__
2 λέξεις για σένα : Δεν κάνω επανάσταση,απλά ζω σ'άλλη διάσταση... Διάλεξα ρόλο & σενάριο στη παράσταση.....
Registration date : 28/09/2009
igetis-leader- 3 stars
- Αριθμός μηνυμάτων : 325
Τόπος : Θεσσαλονικη
Registration date : 27/01/2009
PUA: Pick Up Artist :: NEW PUA : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ PUA :: Καλωσόρισμα... [Intro] :: Καλωσόρισμα μελών Θεσσαλονίκης κ Βορείου Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης